Ketel Onderhoud

Ketel onderhoud met attest. 

In Vlaanderen : " Een LNE erkend G - gastechnicus levert een geldig verbrandings - en reinigingsattest af, dat 2 jaar geldig is". Afhankelijk van merk en bouwjaar is een inspectie tot een grondige reiniging noodzakelijk. Soms is een verwarmingsaudit aangewezen. Zo volg ik een vast en uniek hoofdmerk en enkele  optionele merken op. 

Engie® of Luminus®  ?

Zij leveren onderling strijd naar de consument. Ze hebben uw gegevens, callcenters en reclamebudgetten. Collega’s installateurs verwaarlozen soms de tweejaarlijkse onderhoudsverplichting bij hun klanten. Dus organiseren energieleveranciers uw onderhoudspakket. Logisch en volkomen terecht. 

Maar € 7 x 24 = € 168 per tweejaarlijks onderhoud door een onderaannemer 'alle merken.  Duur !

Bij ons bieden wij u een pre - selectie van een welbepaald aantal merken voor herstellen , onderhoud en installatie. Uw budgetbeheer en uw comfortzekerheid verdienen nog de integere en traditionele  aanpak, toch?

De markt is vrij, maar ook uw doordachte keuze ! Denk goed na

Wichelen - Merelbeke - Gent
Testo

DRINGEND ATTEST NODIG ?

  • Het zijn soms jachtige tijden met hardwerkende tweeverdieners, singles en vele kinderen met soms lastige ouders. Files, glijdende werkuren, traag openbaar vervoer en soepele vanalles. Soms is uw lopend attest ook vervallen op een minder gunstig moment. Dus passen we ons aan.
  • Van april tot september blijft de meer luwe periode in de verwarming, waar meer dagen kunnen voor onderhoud. Het stookseizoen is dan gedaan.

 Elke week op woensdag voorzien wij tijd voor een professionele tussenkomst aan huis.

Volledige stookplaats 

Een slib - en magnetietverwijderaar is nodig om de A-labelpomp te beschermen. Liefst met microbellenontgasser. Voor uw eigendom is een FlamcoVent Clean Smart van 1" de standaard bij ons.  Kijk maar naar deze video hoe het werkt en doet wat moet.

  • Keuring 

Wanneer u een stooksysteem heeft zonder keuringsattest, dan kan u dat bij ons laten keuren. Wij volgen de gezondheid van uw systeem vanaf dan goed op. U bent gerust.

  • Nazicht

U wil het rendement laten checken. Of hij niet teveel schadelijke stoffen uitstoot. Is uw schouw comform de regelgeving ? Wij komen daarvoor tegen een correct tarief.

  • Reiniging 

Het systeem beschikt over een attest maar u heeft toch twijfels. U wil graag een controle en mogelijks een echte reiniging. Prima. Wij lossen dat op.

  • Onderhoud

U wil een regulier onderhoud met een verbrandings- en reinigingsattest. Met daarbij inbegrepen vrijblijvend advies over het water - gedeelte. Niet verplicht, maar erg belangrijk. Geen probleem. Wij voeren correct uit wat moet en geven daarbij advies over wat eventueel nog beter kan om de werking te verbeteren. Als u dat wenst, controleren wij ook een deel of zelfs de gehele verwarmingsinstallatie.          

Meetapparatuur.

Deze video laat zien hoe het rendement van een systeem professioneel wordt geanalyseerd.