ithodaalderophybridetheremmerelbeke.jpg
Cube One

 

Daalderop® Combifort® tot Cube Duo®

Ervaring

Met de Daalderop Combifort heb ik ervaring sinds  25 jaar. Het was bij zijn introductie op de Belgische markt, de eerste geintegreerde condenserende gasketel met hoog warmwatercomfort.

Combifort

Ook voor professionele toepassingen ( kapsalon, restaurant ) is het Combifort - systeem bedrijfzeker.     Combiforts die wat ouder zijn, geef ik een nieuwe jeugd of een typevervanging door een Combifort II .

Cube

De Cube One kan doorstroom condenseren op warm tapwater. Perfect op water tussen 8 en 15 FºH.

Goed geschikt op water tot 32 FºH . Bij harder water ( de kuststreek ) is een waterverzachter nodig.

 

De Cube Duo kan in welbepaalde condities twee stookkringen bedienen zonder extra menggroep , collector of open verdeler. Waar de laagste stookkring dominant is. Uniek !

VLAAMS ?

De groep is grotendeels eigendom van het GIMV, de Europees - Vlaamse investeringsgroep met roots in Flanders Technology. De bankencrisis heeft hard toegeslagen in Nederland.

 

Hieronder de Combifort II .

  • combifort-ext.jpg
  • combifort-int.jpg
close-in.jpg

 

Close-in keukenboiler IthoDaalderop.

Daalderop heb ik leren kennen via de Softline (massief roodkoperen) topkwaliteit - electroboilers.

Close-In is een echte referentie onder de koperen keukenboilers.

  • Wanneer de cv-ketel op zolder staat, of verder van de keuken, moet het warme water een langere weg afleggen voordat het de kraan bereikt. Je wacht daarmee niet alleen op warm water, maar je spoelt ook ongebruikt koud water weg. Tijd - , water - en energieverlies. Met deze Close-in keukenboiler als buffer is  warm water meteen voorhanden. Een besparing tot 175 euro op jaarbasis.
  •  Van de Close - In boilers blijven wisselstukken jarenlang voorradig. Gebruikers kunnen dat al    tientallen jaren bevestigen.