vaillant-ecotec-exclusiv.jpg
De marktleider in ons land in aantallen / serienummers 
( ondermerk Bulex en Vaillant samen )
kan men niet negeren. Ik beschik over een gezond netwerk
om vlot aan wisselstukken te geraken.
Ik sluit Vaillant en ondermerk Bulex niet uit.
Ik heb er enkele in beheer en in onderhoud.
Dikwijls na een extreme makeover van de installatie ervan.
Gepast extra expansievat, magnetietfilter, regelingen enz..

Vaillant® geeft Green IQ de hoofdrol.

Bij Vaillant heeft men met Green IQ en de EcoTec Exclusive iets uitzonderlijks te bieden.

Ze zijn compatibel met de Vaillant warmtepompen flexoTHERM Exclusive, aroTherm VWL en AroCOLLECT via de vSMART of de multiMATIC VCR 700 , al dan niet met een allSTORE Exclusive Multifunctioneel Thermisch gelaagd buffervat. Wij bieden een unieke 24/7 service aan van november tot en met maart op deze reeks, door ons geinstalleerd en onderhouden buiten het stookseizoen en binnen ons werkterrein.

              VAILLANT® ecoTEC Exclusive

 

Vaillant

Vaillant® heeft de intelligente cirkel rondgemaakt door aan zijn Green IQ - label de Exclusive ExtraCONDENS toe te voegen.

Wij bieden met VAILLANT® op alle door ons geinstalleerde toestellen met Vaillant - Green IQ Label een 24/7 service aan. Elk jaar opnieuw vanaf november tot en met maart, binnen ons vast actieterrein. Dus niet meer alleen op de Vaillant flexoTHERM Exclusive Warmtepomp, zoals de voorbije jaren reeds gebruikelijk was.

 • Met Green iQ label en beschikt zo over 5 jaar garantie.
 • Energiebesparend door Green iQ-modus en extraCONDENS in de combiketel.
 • De geïntegreerde VR 900-internetmodule en de multiMATIC VRC 700 maakt het gebruik van de multiMATIC-app vlot mogelijk
 • Goed te combineren met zonne-energie en/of warmtepompen
 • ecoTEC exclusive Green iQ

  EcoTEC exclusive maakt gebruik van het gloednieuwe “all-gas”-systeem, wat zorgt voor een lager gas- en elektriciteitsverbruik. Met de VR 900-internetmodule hebt ook op afstand controle over uw verwarmingssysteem.

  Door het combineren van efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit is de ecoTEC exclusive het eerste product in België dat het Vaillant Green iQ-label heeft.

  Green iQ is een label van duurzame en verbonden technologie.

  Het Green iQ- label wordt gebruikt voor producten die baanbrekend zijn op het gebied van verwarmingstechnologie. Green iQ  gaat om producten die zowel zuinig zijn, op een klimaatvriendelijke manier warmte produceren en een bediening van het verwarmingssysteem via het internet mogelijk maken.

  Op de combiketel: extraCONDENS-functie

  Ontwerp en de vormgeving van de primaire warmtewisselaar zorgen ervoor dat er een extra condenserend effect optreedt wanneer het koude tapwater er doorheen stroomt, vooraleer het in de platenwarmtewisselaar terechtkomt. De extraCONDENS-eigenschap draagt op die manier bij tot een bijzonder energiezuinige warmwatervoorziening.

  Uw verwarmingssysteem op afstand bedienen.

  Bij een ecoTEC exclusive is de internetmodule VR 900 standaard ingebouwd. Door de VR 900 te combineren met de multiMATIC VRC 700-thermostaat kan u via de de multiMATIC-app, uw verwarmingssysteem ook op afstand bedienen, via uw smartphone of tablet. De multiMATIC-app downloaden via de App Store of via Google Play en klaar is kees.

  Hoogste energierendement door condensatietechnologie op gas.

  Een condensatieketels op gas is een van de meest efficiënte verwarmingtechnologie op gas die beschikbaar is. Door aanvullende warmte aan de restgassen te onttrekken, zorgen ze ervoor dat het gas veel doeltreffender wordt verbrand. Op die manier produceren deze gascondensatieketels ongeveer 10% extra energie in vergelijking met conventionele gasketels.

  Multigas= kan werken op alle soorten gas.

  Deze wandketel werkt op alle soorten gas, of het nu gaat om G20 en 25 aardgas of G31i H vloeibaar gas propaan gaat . Zodra een andere gassoort wordt gebruikt, kan het verbrandingsproces worden aangepast bijgesteld om de doeltreffendheid op het hoogste niveau te houden.

 • Een primaire warmtewisselaar van RVS (roestvast staal).

  Een eerste, primaire warmtewisselaar in deze condensatieketel is van roestvast staal. Dit stevige metaal van hoge kwaliteit dat gebruikt wordt in deze condensatieketel beschermt de warmtewisselaar tegen corrosie op langere termijn. Deze verwarmingsketels gaat op die manier langer mee, met het oog op een betrouwbare en doeltreffende verwarming van uw woning, ook in de toekomst.

  Lagere onderhoudskosten en een langere levensduur door een hoger modulatiebereik.

  Modulatiebereik is de marge tussen het maximale en minimale vermogen van de verwarmingsketel. Met zijn meer uitgebreide modulatie blijft deze nieuwe ketel stil en met een constant tempo werken, terwijl hij uw woning toch optimaal verwarmt. Bovendien beperkt de modulatie aanzienlijk het aantal aan/uit-cycli, waardoor de koolstofuitstoot daalt. De onderdelen zijn ook door de beperkt aantal aan/uit-cycli verder ook beschermd tegen onnodige slijtage, zodat de onderhoudskosten van uw verwarmingsketel aanzienlijk dalen.

  Nog enkele belangrijke kenmerken.

  • Comform voor aansluiting op de buizen voor lucht- en verbrandingsgassen van Vaillant.
  • A label hoogrendementspompen besparen op elektriciteit.
  • AquaPOWER plus voor een hoog warmwatercomfort.
  • Ingebouwde warmwaterboiler voor het hoogste comfort.
  • Een extra  aquaKONDENS-systeem (AKS) verbetert de energie-efficiëntie tijdens de productie van warm water.
  • Winnaar van het fameuze Red Dot design - award.
  • Door het energie-efficiëntieklasse A label voldoet de ecoTEC exclusive ook aan de ErP-richtlijn.
ecoTEC Exclusive